Nieuws

Blog 4 Jolanda van Zazazoo.nl - Biotherm Bath Therapy Relaxing Blend Body Cream

Oh jongens, vandaag mag ik toch weer een fijn product aan jullie laten zien. In samenwerking met Pour Vous ga ik het hebben over de Biotherm Bath Therapy Relaxing Blend Body Cream. Een hele mond vol, maar wel een product oh zo fijn!

In de winter heeft onze huid meer verzorging nodig. Waarom? Hij wordt blootgesteld aan allerlei nare invloeden, zoals het gure weer, kou en ook de centrale verwarming. Dit alles zorgt ervoor dat je huid uitdroogt met alle nare gevolgen van dien. Aangezien we dit niet willen is het zaak om te smeren met een fijne body cream.

 

BIOTHERM BATH THERAPY RELAXING BLEND BODY CREAM

Biotherm
Deze body cream van Biotherm is ontzettend fijn voor deze tijd van het jaar. Hij werkt namelijk hydraterend en voorziet onze huid van het nodige vocht. Ook zorgt de crème ervoor dat de huid dat vocht wat langer vasthoudt. De formule bevat extracten van rozemarijn en bessen, waardoor de huid langdurig gevoed blijft. Een bijkomend voordeel is dat het heerlijk rustgevend ruikt, waardoor dit product heel goed inzetbaar is bij een periode van stress en drukte. De ontspannende bessen en rozemarijn helpen je geest te ontspannen en laten dit heerlijke geurtje subtiel achter op je huid.

Biotherm

De Biotherm Bath Therapy Relaxing Blend Body Cream zit in een lekkere grote pot met een inhoud van 200 ml. Heel fijn om mee te smeren, want je kunt er lekker mee vooruit. De textuur is zacht en wat dik, maar smeert wel erg goed. Hij voelt heerlijk luxe aan op je huid en hydrateert tot 48 uur. Je huid voelt na het intrekken niet vet of plakkerig aan, maar juist heel erg zacht en soepel. Ook heeft je huid een mooie glans.

Wat ik ervan vind? Hij is fijn! Hij smeert ontzettend goed (het lijkt wat op je huid te smelten), laat je huid heerlijk zacht aanvoelen en geeft een doffe huid weer die mooie glow! De heerlijke ontspannende geur laat je echt relaxen en geeft je een genietmomentje tijdens het smeren. Een tip: smeer voordat je gaat slapen, zodat je de geur meeneemt in bed. Hierdoor val je heerlijk in slaap!


Naast deze body cream zijn er nog meer producten in de Relaxing Blend lijn verkrijgbaar, zoals een Smoothing Scrub, een Reinigingsmousse en een Moisturizer. Je koopt deze fijne Biotherm Bath Therapy Relaxing Blend Body Cream bij een winkel van Pour Vous of bestelt hem online op Pourvous.nl. Voor de locaties van de winkels neem je ook even een kijkje op de website. Een pot heeft een inhoud van 200 ml. en kost €23,65.