Nieuws

Blog Jolanda van Zazazoo.nl - Thuiswerken? Deze producten redden jouw vermoeide blik!

Sinds twee weken staat onze wereld op z’n kop. Ik ga er niet te diep op in, want we weten natuurlijk allemaal wat er speelt. Er zijn veel moeders die opeens thuiswerken en ook nog de kindjes moeten voorzien van thuisonderwijs. Ik werk altijd al thuis, maar normaal gesproken als mijn kindjes op school zijn. Nu valt dat dus weg, dus is het even schuiven en soms ook erg hectisch. Dat is soms af te zien aan onze ogen, want vermoeiend is het wel. Speciaal daarom voor alle thuiswerkende moeders die na 2 weken toch echt wel een oppepper nodig hebben: de eerste hulp bij vermoeide ogen!

Thuiswerkende moeders

Hoewel de situatie ervoor zorgt dat we met z’n allen een tandje bij moeten zetten zorgt deze tijd natuurlijk ook voor mooie dingen. Zo komen we nader bij elkaar en ontstaan er hele mooie en creatieve initiatieven. Chapeau voor iedereen! Hoe zeer je ook je best doet, nu na 2 weken zullen er best wel sporen van vermoeidheid te zien zijn, met name rondom de ogen. Hier uit zich dat namelijk altijd als eerste. Daarom laat ik je drie producten zien die hulp bieden en je weer stralend voor de dag laten komen.

CLARINS MULTI-ACTIVE YEUX INSTANT EYE REVIVER

Deze oogverzorging van Clarins is onmisbaar voor vrouwen van in de 30, veelal moeders dus. De crème is speciaal ontwikkeld voor de tere huid rondom de ogen en zorgt voor een jeugdige en stralende blik, iets dat je zeker kunt gebruiken na twee weken hard werken. Het is een product waarbij je direct al verbetering ziet. Rimpels, donkere kringen en wallen worden direct wat minder en gebruik je het elke dag, dan verzacht en vermindert het nog meer.

Clarins


Heel fijn is de verpakking. Het product komt namelijk in een tube met een metalen applicator. Hiermee masseer je het product voorzichtig in en door de kou van het metaal verkoelt het ook direct. Hierdoor slinken je wallen veel sneller. Het kan zijn dat je het tot slot nog even met je ringvinger moet inkloppen. De crème trekt goed in de huid en werkt top! Dag vermoeide blik, hallo mooie ogen! De Clarins Multi-Active Yeux Instant Eye Reviver heeft een inhoud van 15 ml. en kost €48,95.


ESTÉE LAUDER STRESS RELIEF EYE MASK

Voor extra verzorging is er het Estée Lauder Stress Relier Eye Mask. Het is een verfrissend 10-minuten oogmasker dat zichtbaar vochtophopingen (wallen) vermindert en tekenen van vermoeidheid laat verdwijnen. Het bevat doeltreffende anti-stress en anti-vermoeidheidsingrediënten waardoor de huid fijn kan ontspannen. Hierdoor ziet het er frisser uit en is je oogopslag jong. Tevens helpt het vochtverlies te voorkomen en voorziet het de gedehydrateerde huid van extra vocht.

Estee Lauder

estee lauder

In een verpakking zitten 2×10 stuks, goed genoeg dus voor 10 behandelingen. Je brengt het makkelijk aan onder je ogen, laat het 10 minuutjes inwerken en haalt het eraf. Het achtergebleven product kun je inmasseren indien gewenst, maar dat hoeft niet. Ik vind dit top, want het is maar heel dun en blijft daarom goed op de huid zitten. Je voelt meteen de verkoeling en dit gevoel blijft nadat de patches eraf zijn. Dit is een hele fijne behandeling wanneer je echt even een oppepper nodig hebt! Een verpakking van 2×10 stuks kost €51,60.


SHISEIDO CONCEALER

Nu je de huid rondom je ogen optimaal verzorgd hebt kun je nog concealer gebruiken. Deze van Shiseido is ideaal, want door de fijne applicator kun je hem makkelijk en doelgericht gebruiken. Je stipt enkel aan waar jij de concealer hebben wilt en blendt dit uit met een kwastje of een sponsje. Hij is multifuctionerend en geeft een gemiddelde dekking. Hij geeft constante verfrissing dankzij de ActiveForce technologie, waardoor je huid beschermt is tegen hitte, olie, vocht en zelfs beweging. De dekking blijft perfect zonder te gaan glanzen.

Shiseido

Ik vond het moeilijk om een juiste kleur te kiezen en dus koos ik twee kleuren: 102 Fair en 202 Light. Kleur 202 Light is uiteindelijke de beste match voor mij. Mocht jouw kleur er helemaal niet bij staan, dan kun je natuurlijk ook gaan mengen voor een kleur op maat! Bestel dan twee verschillende kleuren en meng ze totdat het goed matcht. Sommige concealers hebben een naar bijeffect dat ze wat plakkerig rondom je ogen aanvoelen. Deze doet dat gelukkig niet en ik ben dan ook erg blij ermee! De Shiseido Synchro Skin Self Refreshing Dual Tip concealer is geschikt voor alle huidtypen, heeft een inhoud van 5,8 ml. en kost €36,85.

Thuiswerkende moeders

Met deze drie producten kunnen wij thuiswerkende moeders er weer met een frisse oogopslag tegenaan. Mijn favoriet? Dat is het oogmasker, omdat dit je meteen helpt. Heb je dus een nachtje slecht geslapen, gebruik dit dan zeker! Al deze producten zijn online verkrijgbaar bij Pourvous.nl. Ook kun je jouw Pour Vous parfumerie in de buurt bellen, zij bezorgen namelijk jouw favoriete producten thuis. Sommige winkels zijn nog wel geopend, maar hebben wel aangepaste openingstijden (zie website).

Hoe gaat het thuiswerken jou momenteel af?