Nieuws

Extra maatregelen coronavirus

De ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus (Coronavirus) gaan erg snel. Bij Pour Vous houden we die natuurlijk nauwlettend in de gaten. In onze parfumerieën hebben we al maatregelen genomen om uw veiligheid en gezondheid én die van onze medewerkers zo goed mogelijk te waarborgen.

Het RIVM heeft aangegeven dat fysiek contact vermeden moet worden. Dat betekent dat we u tijdelijk niet alle service kunnen bieden die u van ons gewend bent. We hebben onze parfumerieën geadviseerd geen make-up of huidverzorging aan te brengen, en om workshops en salonbehandelingen uit te stellen.
In onze parfumerieën hebben we extra maatregelen genomen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Zo staat er desinfecterende handgel voor u klaar bij binnenkomst. We maken alle displays met testers extra schoon en ook penselen, kwasten, geur- en make-uptesters worden dagelijks gereinigd. Verder vragen we u ook zoveel mogelijk contactloos te betalen.

U ziet: uw veiligheid en gezondheid en die van onze collega’s is onze topprioriteit. We doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn onder deze uitdagende omstandigheden. U bent nog steeds van harte welkom in onze parfumerieën en we hopen u dus snel weer te zien. Onze Beauty Experts staan voor u klaar om beautytips met u te delen en u een persoonlijk advies te geven. En wilt u liever de deur niet uit? Dan kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om online bij ons te shoppen!

Alvast bedankt voor uw begrip.

Uw Pour Vous team