Nieuws

Parfumerie Kalisvaart sluit zich aan bij de Pour Vous formule

Op zaterdag 23 november opende Parfumerie Kalisvaart haar deuren binnen de Pour Vous formule. Parfumerie Kalisvaart is als familiebedrijf sinds 1976 een begrip in Den Haag. Met een prachtige verbouwing is ervoor gekozen het pand te splitsen en 2 winkelformules te huisvesten. Naast de luxe Pour Vous parfumerie komt een Etos drogisterij.
 
Met deze nieuwe start richt Pour Vous Kalisvaart zich nog meer op de High Touch service. Het vertrouwde team is uitgebreid met schoonheidsspecialistes en visagistes en merken zoals Chanel, Sisley, Tom Ford en Filorga zijn toegevoegd aan het luxe assortiment. Met de combinatie van kennis, assortiment en een parfumerie die 7 dagen per week geopend is staat het team van Pour Vous Kalisvaart klaar om de juiste service te bieden voor de klant.

Pour Vous staat voor extra aandacht, voor persoonlijke verzorging, inspiratie en luxe. Pour Vous biedt haar klanten een ruim assortiment aan van luxe merken met een hoog kwaliteitsniveau. Het vertrouwde team van Pour Vous Kalisvaart heeft een jarenlange ervaring binnen parfumerie en een sterke band met al haar klanten. Men kijkt er ontzettend naar uit om iedereen uit Den Haag en omstreken kennis te laten maken met het Pour Vous concept. Bij Pour Vous bent u aan het juiste adres voor persoonlijk advies van onze beauty experts: van de juiste huidverzorging tot de perfecte make-up look.