Werken bij Pour Vous

Pour Vous Parfumerie is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's! Lijkt het je leuk om werkzaam te zijn in een Pour Vous Parfumerie en te werken met luxe merken? Houd deze pagina in de gaten voor actuele vacatures!

 

GEZOCHT - Beauty Advisor bij Pour Vous Nicole (Wierden) - 15-30 uur 

Als Beauty Advisor beschik je over de juiste diploma’s, certificaten en over enige ervaring. Je verzorgt onze klanten met alle voorkomende schoonheidsbehandelingen.

Je bent verantwoordelijk voor het geven van de juiste behandelingen en service aan onze gasten. Daarnaast ben jij als teamgenoot betrokken bij alle verkoop en overige servicegerichte doelen die op de afdeling gesteld worden. Je leert mede als representatief gastvrouw ook een algemeen aanspreekpunt te zijn voor al onze klanten, relaties en overige bezoekers binnen onze beauty afdeling. Naast de salon ben je werkzaam in onze parfumerie en byouterie.

 

JOUW FUNCTIE

Je voelt je thuis in een wereld van luxe cosmetica- en schoonheidsproducten, in een informele werkomgeving waar verantwoordelijkheid, teamwork en een goede sfeer belangrijke uitgangspunten zijn. Natuurlijk ben je bereid mee te bouwen aan ons gezamenlijk succes. Verder voldoe je aan het volgende profiel:

Je bent gediplomeerd schoonheidsspecialist, aangevuld met eventuele certificaten;

Je hebt ervaring met het geven van (schoonheids)behandelingen;

Je bent representatief, vakkundig en kan zelfstandig werken;

Je bent sociaal en communicatief vaardig en kunt onze gasten netjes te woord kan staan;

Je bent flexibel inzetbaar;

Je hebt geen moeite met het werken in weekenden.

 

CONTACT

Voel jij je aangesproken door deze vacature? We ontvangen graag je motivatie en CV (inclusief recente foto) op: boekhoudingpvnicole@outlook.com.

 

Pour Vous Nicole

T.a.v. Nicole Vrielink

Stationsstraat 5

7641 BV Wierden